URGENT

Palafolls aprovarà els estatuts de l’Associació de Municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera

Compartiu aquesta història

El nostre municipi juntament amb els consistoris de Malgrat de Mar, Santa Susanna, Tordera i Blanes han signat un conveni amb la Diputació de Barcelona per a impulsar el projecte Espai Agrari de la Baixa Tordera. Es tracta d’un ens que vol treballar plegats amb el sector agrari per afavorir la consolidació de les empreses del sector ja existents, així com per acollir nous emprenedors i impulsar l’activitat agrària a tota la zona baixa de la Tordera.

Tot l’espai agrari de la baixa Tordera és un dels més importants pel que fa a la producció d’horta de tot Catalunya i, justament per donar-li visibilitat i impuls neix aquesta associació.

Malgrat ja va aprovar els estatuts en el seu últim ple municipal i avui ho farà Palafolls en la sessió plenària prevista per aquest vespre.

Serà un dels 15 punts a l’ordre del dia. Molts d’aquests punts són per donar compte d’informacions econòmiques, com per exemple el periode mig de pagament.

També s’inclouen els punts sobre el desistiment als canvis urbanístics sobre la qualificació del Molí Vell i de la possibilitat d’instal·lació d’una planta de biogàs al polígon industrial.

El ple acabarà amb dues mocions presentades per l’oposició. La primera, presentada per Palafolls en comú, es demana la reobertura dels locals d’assaig del local jove de Can Batlle, mentre que la segona, motivada pel PSC, que demana la reobertura de la piscina municipal aquest estiu.

L’últim punt serà el de precs i preguntes, primer dels regidors i posteriorment la dels ciutadans que hagin entrat les preguntes prèviament per instància.

La sessió començarà a les 7 de la tarda i encara serà telemàtica, tot i que es preveu que ja sigui l’última que es faci i que es recuperi la presencialitat a partir del ple de juny.

La sessió d’avui la podreu seguir a través de Ràdio Palafolls.

Ordre del dia del ple:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics