L’Hospital de Calella amplia demà l’horari de visites als seus pacients no Covid

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit ampliar l’horari de visites als pacients no Covid ingressats a l’Hospital Sant Jaume de Calella. Segons afirma la corporació, la decisió s’ha pogut adoptar gràcies a la disminució de casos de coronavirus al centre.

D’aquesta manera, segons informa l’ens sanitari, el nou horari de visita serà de 12 a 2 del migdia i de 6 de la tarda  a 8 del vespre, i es manté l’entrada d’un únic acompanyant, recomanant que sempre sigui la mateixa persona per tal de minimitzar riscos.

La CSMS també recorda que els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta quirúrgica i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada utilitzant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.

D’altra banda, l’ens sanitari informa que els horaris de visita a l’Hospital Comarcal de Blanes no varien i que, en aquest centre hospitalari, continuaran sent d’1 a 2 del migdia i de 7 a 8 del vespre, ja que el nombre d’ingressos per coronavirus és lleugerament superior que a Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics