Palafolls se suma al Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones amb diferents activitats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls i diferents municipis del territori organitzen al llarg d’aquesta setmana diferents propostes de cara a la ciutadania en commemoració del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, aquest proper divendres 28 de maig.

Des de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls s’han impulsat diferents propostes per tal de conscienciar sobre la importància de la salut femenina que, tot sovint i tal i com recorda el consistori, es passen per alt.

Una de les activitats que s’oferirà serà un taller d’art teràpia a càrrec d’Oskia Irigibel, anomenat “Art i Cor”; una activitat que vol servir per treballar les emocions entre les persones assistents a través de l’expressió artística.

Judit Puig, tècnica de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, remarca la importància d’entendre la salut com a concepte integral que contempla, també, la vessant emocional.

A més del taller d’artteràpia, el consistori palafollenc ofereix de cara a la setmana vinent, el divendres 4 de juny, un taller de sexualitat amb la psicòloga i sexòloga Marina Castro.

Puig ha recordat que no és la primera vegada que Palafolls ofereix activitats en el marc de la salut, i que altres anys ja s’havien impulsat iniciatives similars. L’any passat, la pandèmia va impedir programar-les, però enguany s’han pogut tornar a oferir.

Les places per assistir al taller d’artteràpia ja estan exhaurides, però encara es pot reservar entrada pel taller de sexualitat del dia 4.

Per a més informació i per la reserva de localitats es pot consultar el web entrades.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics