L’Ajuntament repararà el paviment d’alguns carrers de Sant Lluís, Mas Carbó i Mas Reixach

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És una de les reivindicacions més habituals d’aquests àmbits de la nostra vila, ja que hi ha carrers amb greus problemes en el seu paviment. Davant d’això, l’Ajuntament de Palafolls preveu demà dimarts encarregar la redacció del projecte constructiu de les obres de reparació del paviment de diversos trams de carrers del barri de Sant Lluís, i de les urbanitzacions de Mas Carbó i Mas Reixach. Aquest és el primer pas per poder conèixer les actuacions necessàries en els carrers que es volen intervenir.

Tram del carrer Sant Josep, a Sant Lluís, aquest migdia. RP

El projecte neix de l’auditoria feta fa dos anys per determinar l’estat dels carrers de Palafolls. Ara, en funció de l’estudi i amb l’ajuda del Pla General d’Inversions de la Generalitat, el consistori ha redactat un pla de millora amb la intenció de reformar diversos carrers del municipi, començant per Sant Lluís i per Mas Carbó i Mas Reixach.

N’ha parlat en una entrevista a aquesta emissora el regidor d’Urbanisme, Jordi Villaret.

Es preveu que de cara al primer trimestre de l’any vinent es pugui veure els resultats de l’asfaltat a Sant Lluís, Mas Carbó i Mas Reixach, i posteriorment el consistori preveu actuar també als altres àmbits del municipi.

Paral·lelament, s’està treballant amb el projecte de substitució de la canonada d’impulsió fins al Castell, i que també contempla la millora del paviment dels carrers per on passa. La intenció del consistori, segons Villaret, és treballar perquè les actuacions tinguin la menor afectació possible.

Ara el consistori ja podrà començar a buscar l’empresa encarregada de dur a terme aquestes tasques de pavimentació, que tindran un caràcter general a tota la via en què s’actuï.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics