Quatre casos de covid a Palafolls en l’última setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És la millor dada setmanal dels últims 2 mesos a Palafolls.  El nostre municipi continua amb la baixada lenta, però constant de casos detectats de covid19.

Fa just un mes es detectaven una 20a de casos a través de proves diagnòstiques, mentre que en l’última setmana han estat 4 casos positius detectats, 4 menys que la setmana anterior.

Aquesta rebaixa lenta es veu també en les poblacions veïnes. No hi ha cap que tingui augment de positius. A Tordera s’han detectat 3 casos, un menys que la setmana anterior, mentre que a Malgrat i a Santa Susanna s’han repetir els registres intersetmanals amb 9 i 2 casos respectivament.

En paral·lel continua l’administració de vacunes. Actualment s’han administrat més de 4.000 vacunes a palafollencs. Ja hi ha 2900 que tenen la primera dosi i 1150 que tenen la pauta completa amb les dues dosis administrades.

La gran majoria de vacunes administrades a Palafolls  són de la farmacéutica Pfizer, que representa 2 de cada 3 dosis administrades a palafollencs, seguida de la vacuna d’Astrazeneca amb prop d’un miler de dosis.  També s’han administrat vacunes de moderna i en menor mesura, de fet només 6 dosis de la nova de Jenssen.

Pel que fa al nombre d’ingressats als hospitals de Blanes i Calella, la xifra ha caigut en fins les 12 persones, 7 menys que fa una setmana. Actualment hi ha 5 persones a l’Hospital Sant Jaume de Calella i 7 a l’Hospital Comarcal de Blanes. 

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 61 punts, 25 punts menys que fa una setmana, mentre que l’RT és del 0,79, un xic superior a la de fa uns dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics