L’Ajuntament busca policies, auxiliars administratius i educadores de la llar per a borses de treball

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies s’estan fent ja les proves selectives per obrir una borsa de treball d’agents de policia local. És una de les tres borses que el consistori palafollenc ha obert aquests dies i que volen ajudar a cobrir suplències o vacants de forma ràpida. En cas que algun agent marxi o estigui de baixa de llarga durada, es mobilitzarà els agents inscrits a la borsa segons l’ordre de puntuació de la fase de concurs oposició.

No és l’única borsa que s’ha obert en aquestes setmanes a Palafolls. Si la de la policia ja està pràcticament resolta, encara s’admeten aspirants pels processos de creació o renovació de la borsa d’auxiliars administratius, per la que es necessita superar un concurs-oposició, o per la d’educadores de la llar d’infants que es valida per concurs.

A banda d’aquestes  borses de treball per a la cobertura temporal de vacants o substitucions, el consistori també té en marxa dos procesos més; un primer mitjançant només concurs per  contractar temporalment un tècnic de promoció econòmica i mitjançant un concurs oposició per cobrir en règim de laboral temporal la plaça d’un dinamitzador juvenil. 

A la plana web de l’Ajuntament hi trobareu terminis i requisits per presentar-se a aquests processos selectius oberts per l’Ajuntament de Palafolls.

El consistori palafollenc ha engegat en l’últim any una 20a de processos selectius ja sigui per a cobertures definitives de places com de borses de treball temporal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics