Telefònica retirarà els dos pals del mig del carrer Mas Pinell

Els dos pals a retirar del carrer Mas Pinell. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de temps de reclamar-ho la companyia telefònica retirarà els dos pals que hi ha en mig de la calçada del carrer Mas Pinell i que més enllà de la molèstia que suposa pel trànsit, suposen un perill perquè estan situats just en el tram que fa corba.

La retirada dels dos pals es farà en breu, ja que suposaran haver de reformular el pas de les línies en aquest espai. En aquest sentit les connexions que depenen actualment d’aquests dos pals esderivaran  ja sigui soterradament o bé arran de façana dels immobles del voltant.

Els dos pals a retirar del carrer Mas Pinell. RP

Poc a poc van desapareixen alguns pals que són enmig de carrers del nostre municipi, però encara en queden alguns. Per exemple els pals que ajuden al subministrament elèctric al carrer Montblanc o Anselm Clavé, tots dos a Sant Lluís, i que encara ocupen part de la via amb més o menys afectació a la seguretat viària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics