L’Hospital de Blanes ampliarà demà també els seus horaris de visita a pacients no covid

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La millora de les dades han permès a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ampliar també els horaris de visita de pacients no covid a l’Hospital Comarcal de Blanes, després que ara fa una setmana s’ampliession també al centre de Calella.

Així, a partir de demà dilluns el nou horari de visita serà de 12 h a 14 h i de 18 h a 20 h, mantenint l’entrada d’un únic acompanyant i recomanant que sempre sigui la mateixa persona, per tal de minimitzar riscos.

Tal i com recorda la CSMS, els familiars han de portar posada en tot moment la mascareta quirúrgica i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica; un gest que han de repetir de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre hospitalari.

Segons dades del passat dijous, a l’Hospital Comarcal de Blanes hi havia un total de 5 pacients ingressats per Covid-19, i des de l’anterior recompte s’hi havien registrat un nou ingrés i 3 noves altes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics