Nova jornada complicada per la majoria d’equips palafollencs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La pàgina esportiva del passat cap de setmana ha tornat a deixar mals resultats per la majoria de conjunts de futbol, bàsquet i futbol sala.

En aquest tram final de lliga, l’Amateur del CD Palafolls va caure per 0 a 1 a casa contra el Sant Gregori. Va ser aquest dissabte, en un partit que no va veure gols al marcador fins al minut 79, quan els visitants van avançar-se i van acabar guanyant. Amb aquesta derrota, l’equip palafollenc de Quarta Catalana se situa en 12a posició amb 13 punts.

Tampoc va tenir bones sensacions l’equip Juvenil de Segona Divisió, que queia al camp de la Unió Esportiva tossa aquest dissabte per 3 a 0. L’equip és 11è de la lliga amb 6 punts.

En pàgina de bàsquet, l’equip Sènior de Tercera Categoria Masculina viatjava fins a Vic aquest dissabte a la tarda, i tampoc va saber trobar el ritme de partit. L’enfrontament va acabar amb un resultat contundent de 83 a 39 favorable als osonencs, els quals van dominar en tot moment el partit.

En futbol sala, l’equip Femení de Segona Divisió va caure dolorosament contra el Cardedeu per 0 a 5 ahir diumenge, en un partit disputat al Palauet. L’equip és ara 7è de la classificació amb 6 punts.

La cara de la jornada la va marcar l’equip Aleví de Divisió d’Honor, que va imposar-se amb autoritat a la pista del Vedruna Puigcerdà per 0 a 11, amb gols de Cerdà, Salinas, Escalera, Ubach, Tardío i Martínez.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics