L’Ajuntament de Palafolls inicia avui les obres de remodelació de l’skate park

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es preveu inaugurar el nou espai al juliol

El consistori ha iniciat aquest dilluns les obres que reformaran i replantejaran la zona de l’skate park, situat a la plaça del Saló de Mas Pedrer.

L’ajuntament vol remodelar aquest espai amb noves infraestructures i replantejament dels espais. Ho farà ampliant alguns dels mòduls pels que practiquen skate, així com també afegint una pista poliesportiva i un circuit destinat a la pràctica de tot tipus d’esports amb patins, anomenada Pump Track. Tot el projecte es complementarà amb servei de guingueta durant l’estiu, així com xarxa Wi-Fi gratuïta a la zona.

mapa skate park
Proposta de remodelació. Aj Palafolls

Amb aquest projecte, el consistori palafollenc assegura que dona resposta a les demandes que han expressat els joves del municipi, i preveu que el nou skate park sigui una realitat de cara al proper mes de juliol.

Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, explica que per ara no hi un horari concret d’obertura de l’espai, tot i que afirma que sí que n’hi haurà i que almenys s’allargarà tota la tarda, ja que pretén ser un equipament destinat a joves que l’utilitzaran, previsiblement, després de la jornada escolar.

Ara el consistori ha proposat una nova licitació -després que la primera quedés deserta- per trobar l’empresa encarregada del servei de guingueta, en un nou espai que el consistori creu que serà més atractiu per a implementar-hi el servei.

Mostra la imatge original
Exemple de Pump Track

El projecte de remodelació de l’skate park arriba després que, ara fa un any, l’Ajuntament de Palafolls decidís eliminar les pistes situades en aquella zona, ubicades en un terreny llogat a un particular. Segons González, arran d’aquella actuació es va començar a traçar aquest projecte de reforma del nou parc.

El consistori palafollenc ha anunciat que prepara una inauguració del nou skate park un cop s’enllesteixin els treballs, i afirma que l’actuació és “un pas més cap a un municipi cohesionat amb el jovent”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics