Les associacions veïnals de Palafolls pacten nous preus amb el parc aquàtic de Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les entitats, però, insisteixen en què la millor opció és reobrir la piscina aquest estiu

Les associacions de veïns de Sant Lluís, Palafolls Centre i Santa Maria han emès un comunicat en què afirmen haver realitzat diversos contactes amb el parc aquàtic Waterworld de Lloret de Mar, el qual els hauria ofert una proposta de preus pels residents a Palafolls per aquest estiu “més assequible i una temporada més llarga” que l’alternativa del parc Marineland proposada pel consistori.

Les associacions asseguren que si accepten la proposta del consistori davant la no reobertura de la piscina aquest estiu, “es dupliquen de llarg els diners pagats per temporada”. Tot i que admeten que el desplaçament fins a la localitat de Lloret “pot ser un obstacle” per algunes persones, creuen que calia negociar uns preus més baixos “degut als temps que corren”.

Joan Ramírez, president de l’Associació de Veïns Palafolls Centre, considera que calia buscar una opció més econòmica davant del que qualifica de “preus impopulars”.

Segons les entitats, el parc de Lloret els ha ofert unes tarifes de 54,99 euros pels adults, 31,83 euros pels fills o filles i 150 euros en el cas d’unitats familiars de dos adults i dos infants, a més d’aparcament gratuït. Per gaudir d’aquests preus, segons afirma Ramírez, només caldrà ensenyar el DNI, acreditant que s’és veí de Palafolls.

Les entitats veïnals consideren que si han aconseguit aquest acord amb el parc lloretenc, l’Ajuntament de Palafolls hauria hagut d’aconseguir “molt més”. En aquest sentit, Ramírez afirma que el consistori ha adoptat una posició “còmode” amb uns preus de Marineland que, assegura, ja s’oferien en temporades anteriors.

Malgrat aquest anunci, des de les associacions veïnals s’assegura que la millor opció, i per la qual insisteixen al consistori, és que es reobri la piscina municipal aquest estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics