URGENT

Comença el nou contracte de jardineria

Compartiu aquesta història

A partir d’avui, la Fundació del Molí d’en Puigvert s’encarregarà en solitari de la gestió general de la jardineria pública del nostre municipi.

Des de feia anys aquesta fundació compartia les tasques de manteniment de la jardineria amb la Fundació Aspronis, també vinculada a la nostra localitat.

Avui ha començat a caminar el nou contracte de manteniment de jardineria. Un nou contracte que amplia bastament  no només la freqüència de neteja i manteniment dels espais verds del nostre poble, sinó que també augmenta els espais a condicionar, com per exemple una 10 de rotondes de la xarxa viària de Palafolls.

Fins ara el contracte existent, caducat des de feia anys, només determinava els espais existents en el moment de redactar-se el contracte, pel que es quedaven fora tots els nous espais consolidats des de llavors.

La Fundació del Molí d’en Puigvert treballa en diferents línies per a la integració social i laboral de persones amb necessitats especials. Per això té divisions destinades a inserir laboralment als seus usuaris, una d’elles en el sector de la jardineria. La fundació del Molí,  participada per l’Ajuntament de Palafolls, la cooperativa agrícola i la Comunitat Terapèutica del Maresme, es va endur el contracte de jardineria amb la seva oferta de 335 mil€ a l’any i amb el compromís que 8 de cada 10 treballadors del servei de jardineria de Palafolls seran persones amb discapacitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics