Ja es poden demanar les beques pel menjador escolar pel proper curs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dilluns s’ha obert el període per sol·licitar els ajuts o beques  per al menjador escolar pel proper curs. Són un ajuts que dona el Consell Comarcal del Maresme, però que es poden gestionar des de l’Ajuntament a través de l’àrea de Serveis Socials de Palafolls. 

Els requisits per demanar aquestes ajudes són estar empadronat a Palafolls i que el fill o filla estigui escolaritzat en un centre educatiu amb servei de menjador. En aquest cas, no és necessari que sigui una escola del nostre municipi, sinó que pot cursar els estudis en un centre d’altres localitat veïnes.

Per sol·licitar els ajuts el CCM demana omplir el model número 1, penjat al web www.palafolls.cat, i pràcticament no cal adjuntar documentació. Només en el cas de les persones que sol·licitin per primera vegada la beca menjador han de facilitar el DNI i el llibre de família

Ho explica Judit Puig, membre de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Els tràmits per demanar els ajuts pel menjador escolar pel curs 2021-2022 es poden fer a través d’instància electrònica, mitjançant el web municipal, o bé presencialment a l’OAC amb cita prèvia.

Per demanar els ajuts hi ha temps fins el 15 de juny, aquest dia inclòs.

Les ajudes del menjador escolar estan adreçades a estudiants que cursaran estudis el proper curs 2021-2022, per la qual cosa és ara quan les famílies interessades en optar a aquestes beques han de demanar-ho.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics