Palafolls obre una consulta ciutadana per redactar una nova ordenança sobre transport urbà amb turisme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Coincidint amb la posada en marxa del servei de Taxi a Demanda, el consistori està elaborant la normativa reguladora d’aquest servei i del de taxi en general. La llei obliga a consultar a la ciutadania a l’hora de fer noves ordenances. 

La participació ciutadana pot ajudar a millorar la normativa i per això el consistori ha encetat aquesta setmana i fins el dia 10 de juny, una consulta ciutadana a través del web municipal per elaborar aquesta nova ordenança sobre el transport urbà de viatgers amb turisme o, el que és el mateix, amb taxi.

Segons ha explicat el secretari de l’Ajuntament de Palafolls, Ignasi Carles, l’ajuntament no disposava d’una ordenança reguladora d’aquest servei, i aprofitant la implementació del servei de taxi a demanda, s’ha considerat oportú fer aquesta regulació, tant pel servei de taxi en general com pel nou servei a demanda.  

Carles afegeix que, com tot servei públic, es necessita una regulació per ordenança, i des del 2015 és obligatori pels consistoris obrir un procés de participació ciutadana perquè es puguin presentar propostes i, en definitiva, opinar sobre la normativa.

En aquest procés hi pot participar qualsevol ciutadà, professional del taxi o associació. Un cop feta la consulta pública, la normativa passarà pel ple, on ha de ser aprovada, i posteriorment es tornarà a obrir un període d’al·legacions.

Per participar en aquest consulta ciutadana prèvia sobre la normativa reguladora del servei de taxi a Palafolls hi ha temps fins el 10 de juny, i es pot fer en línia, a través del web municipal www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics