Blanes acaba el procés participatiu per millorar el seu Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Aquesta setmana, Palafolls anunciava la posada en marxa d’un procés de participació ciutadana per elaborar la normativa reguladora del servei de taxi al municipi. Amb un altre objectiu però també en el mateix àmbit de la mobilitat, l’Ajuntament de Blanes acabarà aquest juny un procés participatiu per incloure millores al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, actualment en fase de redacció.

Segons el consistori blanenc, l’objectiu d’aquest pla és planificar les actuacions de millora de la mobilitat durant el període que va des d’aquest any fins al 2026. L’ajuntament vol comptar amb l’opinió de la ciutadania, i la intenció és que amb aquest procés que ara es culmina es puguin conèixer les opinions al voltant dels sistemes de mobilitat de tota la ciutat de Blanes i, en particular, dels seus respectius veïnats.

Les reunions van començar el passat mes de maig, acabaran aquest juny, i s’hi ha convidat a assistir-hi representants de diverses associacions veïnals, de l’àmbit educatiu i d’altres entitats blanenques.

L’Ajuntament de Blanes considera el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible “una assignatura pendent” al consistori des de fa molts anys. El mes d’agost passat, l’ens blanenc va adjudicar la redacció del pla, que vol servir per definir el model de transport públic urbà de la vila. A partir d’aquest document de treball s’elaboraran els plecs de clàusules per a la futura adjudicació de la nova licitació del servei de transport públic urbà, un contracte que es va formalitzar al setembre per un import de prop de 69.000 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics