S’adjudiquen els primers ajuts per a empreses i negocis palafollencs afectats per la Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ja està avaluant, a través de comissions de valoració, les sol·licituds que han fet empreses i negocis locals per optar als ajuts per haver estat afectats econòmicament per la pandèmia. Aquesta setmana, de fet, ja s’anunciaven també les primeres adjudicacions per a famílies afectades en el mateix sentit.

Ara per ara, segons ha informat l’àrea de Promoció Econòmica, s’han avaluat ja un total de 16 peticions, de les quals se n’han aprovat 15 i una darrera, tot i haver-se denegat de moment per no complir un dels requisits, es preveu també poder aprovar més endavant.

N’ha parlat Sílvia González, tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori palafollenc.

Les sol·licituds aprovades fins ara estan, de moment, pendents de fiscalitzar, han de passar per junta de govern i posteriorment ja passar per la fase de justificació, moment en el qual ja es podrà efectuar el pagament.

Les comissions de valoració es van reunint periòdicament per tal d’anar avaluant les sol·licituds que arriben; ara per ara, segons informa González, ja n’hi ha 6 més de pendents, i des de l’àrea es continua atenent per totes vies de comunicació per ajudar a la tramitació dels ajuts.

En aquest sentit, la tècnica afirma que estan satisfets per com s’està duent a terme la tasca de gestió d’aquests ajuts.

A cada sol·licitant se li atorga un import fix de 800 euros, per la qual cosa per ara s’han adjudicat 12.000 euros del total de 100.000 que el consistori palafollenc ha posat a disposició dels negocis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics