La Llar d’Infants rep una quarantena de sol·licituds de nova incorporació pel proper curs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb el procés de preinscripció ja tancat, l’Ajuntament de Palafolls ha fet públiques les xifres de les soL·licituds d’infants que s’incorporaran a la Llar d’Infants Palafollets el curs 2021-2022.

Segons ha informat l’Àrea d’educacuió, en total s’han registrat 39 peticions. D’aquestes, 20 corresponen a infants que aniran a l’aula de dos anys, 18 a l’aula d’un any i una sola nova incorporació per l’aula de nadons.

Aquesta quarantena de sol·licituds s’afegeixen a les confirmacions de plaça de l’alumnat -5 per l’aula d’un any i 24 per l’aula de dos anys-, que sumades arriben a un total de 23 infants per l’aula d’un any, 44 per la de dos anys i un sol infant a l’aula de nadons.

L’aula de nadons de 0 a 1 any s’obrirà de moment amb un únic inscrit, ja que acostumen a anar-se incorporant inscripcions a mesura que va avançant el curs. La ràtio per aquestes aules nadons és de 8 infants per aula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics