Blanes es ven un pis al centre de Barcelona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A Consell de Cent entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya

El consistori blanenc ha tret a licitació la venda d’un pis de propietat municipal situal al ben mig de la ciutat de Barcelona.

En concret es tracta d’un pis de 138m2 al carrer Consell de Cent, entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia.

El pis, deshabitat des de fa dècades i en molt mal estat,  és de propietat municipal ja que va ser una dació en pagament de l’Hospital Asil per fer front a un deute amb el consistori blanenc, que ara el vendrà al millor postor.

Cuina del pis en venda.

L’immoble es vendrà mitjançant subhasta a través de concurs públic, és a dir, que els qui vulguin aquest habitatge haurà de presentar la seva oferta a la licitació. Una oferta que no podrà ser inferior als 550.000€, que segons el plec de clàusules  coincideix amb el valor de taxació realitzat el març de 2018. L’únic factor a tenir en compte a la subhasta serà únicament el preu, pel que qui més pagui, s’emportarà l’immoble. Queda fora del cost a subhasta el 10% de transacció immobiliària que anirà a càrrec del guanyador de la licitació.

No és l’únic immoble que Blanes té fruit de dacions o herències fora del seu terme. Per exemple, també té una casa al carrer de Dalt de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics