Derrota de l’amateur de futbol, empat del juvenil i victòria de l’Aleví de Divisió d’Honor de futbol sala

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cap de setmana amb cares i creus a la jornada esportiva palafollenca. El primer equip del CD Palafolls de futbol va caure aquest dissabte al camp de la Penya Bons Aires de Salt. Ho va fer per un resultat d’1 a 0, que va establir-se com a definitiu al marcador ja al minut 15 de partit.

Qui va acabar amb un resultat millor aquesta jornada però tampoc va aconseguir la victòria va ser l’equip de Juvenil del CD Palafolls, que va acabar empatant a 4 a casa el Sant Hilari-Font Vella aquest dissabte a la tarda. Va ser gràcies a gols de Martínez -als minuts 4 i 46-, Romero al 59 i Muñoz al 72.

En pàgina de futbol sala, l’equip Femení del San Luis de la Lliga de Segona Divisió va caure ahir diumenge al migdia a la pista del Penya Blaugrana Montmeló per 7 a 2. Les palafollenques van aconseguir marcar els dos gols als minuts 39 i 45, obra de Fernández i Ayuso.

L’equip que ha tingut més encert aquesta jornada ha estat l’Aleví de Divisió d’Honor del San Luis, que dissabte al migdia rebia a l’Olesa al Palauet. Els palafollencs van acabar imposant-se per 2 a 1 després de dos gols de Martínez i Escalera als minuts 12 i 18, i que van servir perquè el gol dels visitants al minut 26 fos insuficient per robar-los la victòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics