URGENT

Finalitzat el Pump Track, l’atracció del nou Skate Park

Compartiu aquesta història

Divendres es va donar per finalitzada la construcció del petit  circuit  amb pujades, baixades i revolts que permeten a un monopatí o una bicicleta completar-lo sense necessitat de prendre impuls o pedalar, simplement amb la inercia que donen els desnivells.

Aquest Pump Track, que ha tingut un cost d’uns 30.000€, és l’atracció del nou Skate Park que l’Ajuntament està remodelant des de fa una setmana. 

Una remodelació que ha de potenciar aquest espai com zona d’esbarjo i d’esport per a joves amb més rampes, de diferents dificultats, una petita pista poliesportiva i, pels mesos d’estiu, amb un servei de bar i Wi-Fi gratuïta a tota la zona. Sonia González és la regidora d’esports de l’Ajuntament de Palafolls.

Tot i que el Pump Track ja està finalitzat, el consistori demana que de moment no es faci servir i que per tant ningú accedeixi a l’Skate Park fins que no es completi tota la intervenció integral i s’inauguri aquest espai remodelat, presumiblament a principis del proper mes de juliol. González explica que encara hi ha empreses treballant al recinte que deixen la seva maquinària i per això es demana no accedir a l’espai.

Amb el projecte de remodelació i ampliació de l’Skate Park, el consistori assegura que vol donar resposta a les demandes dels joves de Palafolls.

Tot i que encara no està definit, l’Ajuntament preveu establir un horari d’obertura i tancament del recinte, que en tot cas s’allargarà durant la tarda ja que, precisament, l’Skate Park està ideat per a joves del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics