Finalitzat el Pump Track, l’atracció del nou Skate Park

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres es va donar per finalitzada la construcció del petit  circuit  amb pujades, baixades i revolts que permeten a un monopatí o una bicicleta completar-lo sense necessitat de prendre impuls o pedalar, simplement amb la inercia que donen els desnivells.

Aquest Pump Track, que ha tingut un cost d’uns 30.000€, és l’atracció del nou Skate Park que l’Ajuntament està remodelant des de fa una setmana. 

Una remodelació que ha de potenciar aquest espai com zona d’esbarjo i d’esport per a joves amb més rampes, de diferents dificultats, una petita pista poliesportiva i, pels mesos d’estiu, amb un servei de bar i Wi-Fi gratuïta a tota la zona. Sonia González és la regidora d’esports de l’Ajuntament de Palafolls.

Tot i que el Pump Track ja està finalitzat, el consistori demana que de moment no es faci servir i que per tant ningú accedeixi a l’Skate Park fins que no es completi tota la intervenció integral i s’inauguri aquest espai remodelat, presumiblament a principis del proper mes de juliol. González explica que encara hi ha empreses treballant al recinte que deixen la seva maquinària i per això es demana no accedir a l’espai.

Amb el projecte de remodelació i ampliació de l’Skate Park, el consistori assegura que vol donar resposta a les demandes dels joves de Palafolls.

Tot i que encara no està definit, l’Ajuntament preveu establir un horari d’obertura i tancament del recinte, que en tot cas s’allargarà durant la tarda ja que, precisament, l’Skate Park està ideat per a joves del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics