Blanes aconsegueix recollir més d’una tona de residus durant la Setmana del Medi Ambient

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La ciutat veïna de Blanes donar per finalitzada ahir diumenge  la commemoració de la Setmana del Medi Ambient, una iniciativa emmarcada en el Dia Mundial del Medi Ambient, el dia 5 de juny.

Al llarg d’aquests dies, diferents voluntaris d’entitats del municipi i també alumnes dels centres educatius han estat recollint deixalles de diferents racons de la vila, i aquest diumenge tot plegat va culminar amb la que l’Ajuntament de Blanes va anomenar “Jornada Mediambiental Popular”. Es tracta d’una neteja duta a terme a la platja de S’Abanell i a també a la zona de la desembocadura de la Tordera.

Entre les diferents recollides fetes al llarg de la setmana i l’acte popular de diumenge, Blanes va aconseguir recollir més d’una tona de residus. Un cop feta aquesta recollida, segons recorda el consistori, els voluntaris van també triar i classificar les deixalles.

Per dur a terme la recollida de diumenge, es van establir tres punts de concentració. Un va ser al final de l’Avinguda de Madrid, a tocar a la platja de S’Abanell, mentre que també es van reunir voluntaris sota el pont de la GI-682 entre Palafolls i Blanes i també sota l’altre pont, entre Blanes i Malgrat, a tocar de la desembocadura del Tordera.

La jornada va comptar, entre altres, amb la col·laboració de l’associació mediambiental Xatrac, des d’on es va impartir una xerrada introductòria abans de començar cap a tots els assistents inscrits a la recollida i es van repartir també guants i bosses d’escombraries.

En total, segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, han participat d’aquesta iniciativa prop de 200 persones, i a aquesta xifra cal sumar-hi els més de 700 voluntaris que, al llarg de la setmana i des de diferents àmbits, també han estat participant de la Setmana del Medi Ambient recollint residus a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics