Continua a la baixa el nombre de nous contagis de Covid-19 a Palafolls

Test de detecció ràpida de la COVID-19 - Foto: Jarun Ontakrai
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les últimes dades, el nostre municipi ha registrat en l’última setmana 1 nou cas de coronavirus detectat a través de proves PCR o test d’antígens. Des del setembre que no es donava aquesta xifra de contagis al nostre municipi i de fet, és el mínim que s’ha registrat a Palafolls des de l’estiu de l’any passat.

Ara mateix, l’índex de risc de rebrot és “molt baix”, i la taxa de reproducció és del 0,86.

A Santa Susanna també s’ha detectat 1 únic cas nou de coronavirus i segueix amb la seva tendència mantinguda sempre per sota dels 5 casos detectats des del març.

En canvi cal destacar els augments de casos a Tordera i Malgrat. A Tordera s’ha passat dels 3 casos fa dues setmanes als 11 detectats en l’última setmana. 

A Malgrat l’augment és no és tan significatiu ja que s’han detectat 14 casos nous de covid19, 2 més que el registre anterior.

D’altra banda, segons dades de la Corporació de Salut del maresme i la Selva, en els últims dies l’Hospital de Blanes ha tornat a registrar pacients amb Covid-19.  Divendres us informàvem que s’havien donat d’alta els 3 malalts de covid que hi havia llavors, deixant el centre blanenc net de coronavirus. Segons les últimes dades de l’ens sanitari, ara el centre té ingressades dues persones amb coronavirus, les quals se sumen a les 5 que té ara l’Hospital Sant Jaume de Calella. D’aquesta manera, ara hi ha 7 persones ingressades entre Calella i Blanes, que tot i això, encara és una persona menys que fa just una setmana.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 103 punts, mentre que l’RT s’enfila fins l’1,60 en el global de l’Alt Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics