El Trofeu Vila de Palafolls de patinatge arriba diumenge a la 4a edició

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

El Club Patí Palafolls organitza aquest cap de setmana una nova edició del Trofeu Vila de Palafolls. Es tracta de la quarta celebració del certamen, que l’any passat no va poder celebrar-se per culpa de la pandèmia.

Unes 140 patinadors i patinadores participaran diumenge al Palauet d’aquest trofeu, que té per objectiu preparar als esportistes per a futurs exàmens i proves federatives, amb divisió per categories d’edat i nivells. A la vegada, tal i com remarca la presidenta del Club Patí Palafolls, Anna Massot, el certamen vol servir també com a cloenda d’una temporada atípica.

El 4t Trofeu Vila de Palafolls de patinatge es durà a terme aquest diumenge al llarg de tota la jornada, entre 8:30 del matí fins a les 20h.

En el certamen hi prendran part clubs de localitats de la nostra zona i d’arreu de la comarca del Maresme, com Tordera, Malgrat, Arenys o Mataró. En aquest sentit, Massot destaca la bona sintonia i el sentiment de companyonia que hi ha entre els clubs propers.

Amb el Trofeu Vila de Palafolls, el Club Patí Palafolls tancarà temporada, a l’espera de reprendre l’activitat regular un cop passat l’estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics