Un vintena d’atletes palafollencs participen a la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’Atletisme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El CD Palafolls serà un dels clubs participants en aquest certamen que es disputarà demà dissabte a la localitat de Castellar del Vallès. En total seran una vintena d’atletes palafollencs, que hi competiran a les categories Sub10, Sub12, Sub 14 Masculí i Femení.

 Segons afirma el club, la classificació d’aquests esportistes per participar en aquesta fase prèvia és molt meritòria, ja que en curses de velocitat o mitja distància calia situar-se entre les 32 primeres posicions del rànquing de Catalunya. D’altra banda, en concurs de llançament o salts, el CD Palafolls creu que encara era més difícil, ja que calia classificar-se entre els 24 primers llocs.

Carla Morato, del CD Palafolls, entrenant el llençament de jabalina a la Figuerassa.

El club palafollenc concorrerà demà a aquestes jornades prèvies en les disciplines de salts, llançament i curses, i hi haurà representació local també a dues curses amb tanques.

El dissabte 26 de juny, la ciutat d’Igualada acollirà la gran final del Campionat de Catalunya d’Atletisme amb els 16 primers classificats a les curses i els 12 primers en el cas de salts i llançaments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics