URGENT

Un vintena d’atletes palafollencs participen a la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’Atletisme

Compartiu aquesta història

El CD Palafolls serà un dels clubs participants en aquest certamen que es disputarà demà dissabte a la localitat de Castellar del Vallès. En total seran una vintena d’atletes palafollencs, que hi competiran a les categories Sub10, Sub12, Sub 14 Masculí i Femení.

 Segons afirma el club, la classificació d’aquests esportistes per participar en aquesta fase prèvia és molt meritòria, ja que en curses de velocitat o mitja distància calia situar-se entre les 32 primeres posicions del rànquing de Catalunya. D’altra banda, en concurs de llançament o salts, el CD Palafolls creu que encara era més difícil, ja que calia classificar-se entre els 24 primers llocs.

Carla Morato, del CD Palafolls, entrenant el llençament de jabalina a la Figuerassa.

El club palafollenc concorrerà demà a aquestes jornades prèvies en les disciplines de salts, llançament i curses, i hi haurà representació local també a dues curses amb tanques.

El dissabte 26 de juny, la ciutat d’Igualada acollirà la gran final del Campionat de Catalunya d’Atletisme amb els 16 primers classificats a les curses i els 12 primers en el cas de salts i llançaments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics