S’entreguen els premis dels treballs de recerca de Palafolls, amb 14 candidatures presentades

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres s’ha celebrat l’acte d’entrega dels premis de la 14a edició dels Premis Treballs de Recerca – IV Memorial Daniel López. Al certamen d’enguany s’hi ha presentat un total de 14 candidatures, entre les temàtiques socials o científiques.

El primer premi en l’àmbit científic ha recaigut enguany a l’estudiant Joissy Mariel Luizaga, pel treball “Terror als Microbis”, mentre que el guanyador en l’àmbit social ha estat Helena Ribas, pel projecte “La baixa autoestima en adolescents. Una lluita de per vida”. Tots dos treballs han estat premiats amb 500 euros cadascun.

Des de l’àrea d’Educació del consistori s’ha valorat molt positivament tant la concurrència al certamen com també la qualitat dels treballs presentats. En aquest sentit, Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, considera que és la demostració de la bona feina feta tant pels alumnes com per l’àmbit docent.

Pel que fa als segons i tercers premis, en l’àmbit científic aquests han recaigut en Irene Sánchez pel treball “Reconstrucció facial: L’art aplicat a la medicina” -2n premi-, i Nil Jara, per “La història de la criptografia i el criptoanàlisi. Des de l’antic Egipte fins a l’actualitat” -3r premi. En l’àmbit social, el segon i tercer premi han estat per Naiara Sánchez Camacho per “L’evolució urbanística de Barcelona” i per Pau Ribas per “Viure lluny de casa”.

La regidora d’Educació, Susanna Pla, també ha fet bona valoració d’aquesta nova convocatòria dels premis, destacant que amb els anys s’han anat consolidant.

La 14a edició dels Premis de Treballs de Recerca – IV memorial Daniel López han concedit 500 euros pels guanyadors d’ambdós àmbits -científic i social, així com 300 i 200 euros pels segons i tercers premis, respectivament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics