Palafolls ofereix demà dos tallers sobre consum i addicció a les pantalles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal i com ja va avançar el consistori fa uns dies, aquest dilluns s’oferirà una de les activitats emmarcades en el projecte sobre l’ús i consum de les pantalles i les xarxes socials entre els fills i filles.

Es tracta de dos tallers sobre consum i addicció a les pantalles, i segons l’àrea d’educació tenen per objectiu respondre al neguit expressat a l’inici del curs escolar sobre què és un consum moderat o excessiu de les pantalles, com gestionar els límits, els canvis de comportaments dels fills, entre altres aspectes.

Segons informa el consistori, degut a la disponibilitat de places, finalment l’activitat s’obre als pares i mares amb nens i nenes de totes les edats per poder resoldre totes les inquietuds sobre aquesta temàtica.

De fet, l’àrea d’Educació afirma que el format del taller vol servir per crear dinàmiques entre els participants, respondre les realitats que s’hi exposin i oferir eines i recursos per avaluar quin tipus de consum fan els fills i filles de les pantalles i les xarxes socials.

Els tallers que s’oferiran demà tenen una capacitat màxima de 12 persones per sessió, i s’oferiran de 18:15 a 19:15 i de 19:30 a 20:30h.

Per poder participar d’aquests tallers cal una inscripció prèvia a través del web entrades.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics