9 atletes del CD Palafolls passen a la fase Final dels Campionats de Catalunya

Asier Espada just abans de saltar dissabte. CDPalafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La final serà el proper dia 26 de juny a Igualada

Aquest dissabte a Castellar del Vallés es va fer la fase prèvia classificatòria amb la participació d’una 20a d’atletes del CD Palafolls, dels quals 9 van aconseguir passar el tall per participar el proper dia 26 a Igualada, de la final del campionat català. S’hi classificaven els 16 primers classificats a les curses i els 12 primers en el cas de salts i llançaments.

Així en la categoria sub12, Pau Perales va fer una prova ràpida quedant en segona posició de la prova dels 2000m aconseguint el passi a la fase final.  En la categoria dels 200m marxa l’acompanyarà Ingrid Massó.

Encara en categoria sub12, Asier Espada va quedar igualment segon en Salt de perxa i serà a finals de mes a Igualada, a l’igual  que Mar Paez, que hi serà per pàrtida doble després d’aconseguir ser la primera en perxa i 5a en llançament de disc.

Asier Espada just abans de saltar dissabte. CDPalafolls

En la categoria sub 14, Carla Morato va aconseguir la 7a plaça en el llançament de javelina i pel que fa al salt de perxa sub 14 tindrem representants femenins, amb Alba Benito i Núria Souto, i també masculins, amb en Pol González. La sorpresa va ser en els 80m tanques, on Noa Freixas va aconseguir també el passi a la final catalana.

Per últim a la categoria sub10, Hugo Rodríguez  va aconseguir acabar els 1000m en 3a posició certificant la seva presència a la final del dia 26.

9 atletes palafollencs amb opcions reals d’aconseguir bones classificacions i fins i tot mitja dotzena de medalles, el que seria tot un èxit pel club palafollenc de recent creació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics