Les escoles encaren els últims dies de classe amb diferents activitats lúdiques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dia 22 de juny acaba el curs escolar d’enguany. Un curs marcat per les restriccions, els confinaments i les normes anticovid. Per celebrar el final d’aquest curs tant estrany  les escoles han preparat diferents activitats lúdiques.

Per exemple aquesta setmana Mas Prats ha preparat sortides fora de Palafolls, com ara a conèixer una  granja escola o al cantània. També hi ha grups que s’han quedat al poble. Així entre avui i demà els alumnes de preescolar i del cicle mitjà de l’escola Mas Prats, que aprofitaran la proximitat amb el parc viari de Palafolls per fer el circuit amb l’ajuda de la Policia Local de Palafolls que s’encarregaran de la logística i de controlar el parc amb els alumnes. Ens ho ha explicat la cap d’estudis de l’escola, Miriam Gonzalez.

A l’altra banda del carrer, a l’escola Les Ferreries també acomiaden el curs amb diferents activitats. La primera la gravació d’un nou LipDub, una activitat que fan cada 2 anys. A més aquests últims dies de curs es tornaran a dedicar a la Setmana per l’Activitat física i la Salut, que enguany arriba a la 7a edició i que inclou diverses activitats com xerrades, tallers i demostracions esportives. Per fer-ho compten amb l’ajuda de diferents entitats esportives del nostre municipi. També la policia prendrà part amb la bicicletada adaptada a cada edat i que es faran entre dimecres i divendres.

Anna Miranda és cap d’estudis de Les Ferreries.

Les dues escoles acomiadaran el curs dimarts vinent amb diferents actes de comiat als alumnes que deixen el centre per estudiar secundària a l’institut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics