Malgrat comença a plantejar el nou camí d’accés als càmpings

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

El ple del passat dijous a l’Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar l’avanç de la modificació del POUM per crear un nou vial públic a la zona agrícola del pla de Grau. Segons el consistori, aquest camí ha de donar accés per la banda de darrere als càmpings situats en el tram que va des de la carretera de Mas Bages i fins al riu Tordera. Ara mateix, s’accedeix a aquests establiments pel tram del Camí de la Pomereda, a tocar de la platja, i la voluntat de l’Ajuntament de Malgrat és que només els vianants puguin tenir accés a aquest espai, que serà renaturalitzat i protegit. 

Per tal de crear el nou vial d’accés als càmpings, l’ajuntament malgratenc ha canviat la normativa vigent a la zona agrícola del Pla de Grau per fer possible la creació de nous camins en aquest sector. Perquè així sigui cal la modificació urbanística ja posada en marxa amb l’aprovació de l’avanç el passat dijous.

De fet, aquest mateix dimarts, a partir de les 19:30h, el consistori de Malgrat farà una presentació telemàtica d’aquesta modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, i en què es podran formular preguntes en directe a través del xat de YouTube, la plataforma des d’on s’oferirà la sessió. A la vegada, també es poden enviar preguntes al correu electrònic participacio@ajmalgrat.cat

L’aprovació d’aquests canvis urbanístics es va tirar endavant dijous al ple malgratenc amb els vots a favor del PSC, JxCat-Malgrat ens Mou, Junts X Malgrat i ERC, així com amb l’abstenció de la CUP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics