Malgrat instal·la l’escultura per commemorar l’11 de setembre

Foto: Malgrat Turisme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Malgrat Turisme

Va ser durant la celebració de l’última diada, quan el govern de Malgrat va anunciar  la intenció de promoure una escultura commemorativa de l’11 de setembre i que sigui el centre de celebració de les diades a Malgrat.

L’anunci va estar envoltat de polèmica, bàsicament pel cost previst d’aquesta actuació, que segons els informes tècnics de l’Ajuntament, costarà uns 40.000€.

L’escultura, una flama que emergeix de terra com si tingués arrels, simbolitzant la tradició de la cultura catalana, s’ha col·locat aquest matí al parc Francesc Macià de Malgrat, el més gran del municipi.

Justament la voluntat del govern de Malgrat és inaugurar aquesta escultura aquesta propera revetlla de Sant Joan, quan el parc rebi la tradicional Flama del Canigó i que ja aculli la primera celebració de la Diada nacional aquest proper setembre

L’escultura és obra del blanenc  Jordi Coll, qui ja té altres escultures a Malgrat. També és seva l’escultura de la plaça de la Sardana, a l’avinguda dels Països Catalans i la silueta de Zenòbia Camprubí del parc de Can Campassol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics