Bebe i Roba Estesa substituiran les barraques de Malgrat

Roba Estesa a Palafolls, el setembre del 2020
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Encara no es poden fer activitats com les barraques

Les circumstàncies que envolten la pandèmia no permeten encara celebrar les Festes Majors amb normalitat. Això fa que els ajuntaments adaptin la seva oferta lúdica i festiva a les normatives anticovid i busquin minimitzar el risc de contagi. 

És per això que Malgrat de Mar ja ha donat a conèixer que no hi haurà barraques a la platja durant la seva festa major d’estiu, com era habitual abans de la pandèmia.

Roba Estesa a Palafolls, el setembre del 2020

De tota manera el consistori no renuncia a la música en directe i ha anunciat dos concerts per les nits de la festa major. Així el 12 d’agost actuarà el grup Roba Estesa. El concert de la  formació femenina i feminista, que va ser a Palafolls a l’última festa major, serà gratuïta, mentre que l’actuació de Bebe l’endemà divendres dia 13, tindrà un cost de 5€, ja que serà de caràcter solidari. El benefici de l’actuació anirà a càrrec de la secció local de l’Associació Espanyola contra el càncer.

Bebe retorna als escenaris amb nou treball després d’aconseguir l’èxit amb cançons com “Ella” o “Malo” ara fa 15 anys.

La reserva d’entrades es podrà fer a entrapolis.com a partir de l’1 de juliol.

Tots dos concerts seran al vespre al Parc de Francesc Macià amb seients numerats i respectant les distàncies. També hi participaran els Diables Ratpenatsinfernals de Malgrat que a falta de poder fer correfoc, oferirà els dos dies un espectacle de foc abans del concert.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics