Repunten de nou els contagis de covid a Palafolls

Imatge: Pete Linforth - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després d’algunes setmanes de descens, el nostre municipi ha tornat a experimentar un augment de contagis per coronavirus. Segons les dades provisionals del Departament de Salut, la setmana passada es van detectar 8 nous casos positius de coronavirus, són 5 més que els que s’havien detectat la setmana anterior. Tot i no ser un augment molt significatiu, si que trenca la tendència a la baixa i tornar a situar els contagis entorn a la desena de casos setmanals que ha estat la mitjana del mes d’abril i maig.

De fet Palafolls és l’únic poble de la nostra zona que augmenta en el nombre de casos. Baixen a Malgrat, Tordera i Santa Susanna. 

A Malgrat han caigut clarament passant dels 18 casos als 6 de la passada setmana. és la xifra més baixa de contagis setmanals a Malgrat des del mes de setembre.

A Tordera els contagis han baixat fins els 7 de la passada setmana. Una davallada que arriba després de l’augment significatiu de la setmana anterior quan es van detectar 11 nous casos, després de setmanes de registres inferiors als 5 positius.

Santa Susanna ha detectat 1 contagi i fa setmanes que la localitat veïna oscil·la entre l’1 i els 2 positius detectats per prova diagnòstica com  ara una PCR o un test d’antigens.

Pel que fa al nombre de pacients ingressats als hospitals de la zona, es manté la xifra de 7 persones amb covid19. Els mateixos de fa una setmana i amb la mateixa distribució; 5 pacients a l’Hospital de Calella i 2 a l’Hospital de Blanes.

El risc de rebrot a l’Alt Maresme ha baixat en la darrera setmana i se situa en els 98 punts i amb una RT de l’1,09.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics