S’obre el termini per participar al 1r concurs literari de relats curts per la diversitat sexual i de gènere

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consell Comarcal del Maresme ha organitzat per primera vegada el concurs de “Relats breus per la Diversitat Sexual i de Gènere”, una proposta emmarcada en el mes de la iniciativa #OrgullMaresme.

Des d’aquest dilluns i fins el proper 30 de juny, les persones interessades en participar-hi poden enviar les seves obres de forma telemàtica, a través d’un formulari al web www.ccmaresme.cat.

Segons s’especifica a les bases del certamen, poden participar al concurs totes les persones majors de 18 anys que resideixin a la comarca del Maresme, les quals hauran de presentar creacions literàries que hauran de tenir com a tema central la diversitat sexual i de gènere i que facin alguna referència al Maresme. A la vegada, aquests relats han d’estar redactats amb un llenguatge inclusiu, no poden excedir d’una pàgina, han de ser inèdits i poden estar escrits en català o en castellà.

El jurat del concurs està format per Emu Fernández, president de l’associació Som Masnou; Xevi Noya, membre de l’associació LGTBI Mataró; Mònica Reyes, membre de l’associació Planeta Lletra i Mar Rubio, escriptora maresmenca. Tots ells seran els encarregats de determinar les 3 millors obres literàries presentades al concurs.

Segons afirma el CCM, en suport a la restauració i al turisme del Maresme afectats de la pandèmia, els premis consistiran en experiències gastronòmiques i del lleure. El primer premi serà una estada de cap de setmana per a dues persones en un hotel de la comarca, el segon serà un àpat de cap de setmana per a dues persones en un restaurant maresmenc i el tercer una entrada per a dues persones en un spà de la comarca.

Es poden consultar les bases completes del 1r concurs “Relats breus per la Diversitat Sexual i de Gènere” al web www.ccmaresme.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics