URGENT

S’obre el termini per participar al 1r concurs literari de relats curts per la diversitat sexual i de gènere

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme ha organitzat per primera vegada el concurs de “Relats breus per la Diversitat Sexual i de Gènere”, una proposta emmarcada en el mes de la iniciativa #OrgullMaresme.

Des d’aquest dilluns i fins el proper 30 de juny, les persones interessades en participar-hi poden enviar les seves obres de forma telemàtica, a través d’un formulari al web www.ccmaresme.cat.

Segons s’especifica a les bases del certamen, poden participar al concurs totes les persones majors de 18 anys que resideixin a la comarca del Maresme, les quals hauran de presentar creacions literàries que hauran de tenir com a tema central la diversitat sexual i de gènere i que facin alguna referència al Maresme. A la vegada, aquests relats han d’estar redactats amb un llenguatge inclusiu, no poden excedir d’una pàgina, han de ser inèdits i poden estar escrits en català o en castellà.

El jurat del concurs està format per Emu Fernández, president de l’associació Som Masnou; Xevi Noya, membre de l’associació LGTBI Mataró; Mònica Reyes, membre de l’associació Planeta Lletra i Mar Rubio, escriptora maresmenca. Tots ells seran els encarregats de determinar les 3 millors obres literàries presentades al concurs.

Segons afirma el CCM, en suport a la restauració i al turisme del Maresme afectats de la pandèmia, els premis consistiran en experiències gastronòmiques i del lleure. El primer premi serà una estada de cap de setmana per a dues persones en un hotel de la comarca, el segon serà un àpat de cap de setmana per a dues persones en un restaurant maresmenc i el tercer una entrada per a dues persones en un spà de la comarca.

Es poden consultar les bases completes del 1r concurs “Relats breus per la Diversitat Sexual i de Gènere” al web www.ccmaresme.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics