URGENT

Els Ajuntaments de l’Espai Agrari es conjuren per preservar l’espai i promocionar el producte

Compartiu aquesta història

L’espai presentat ahir al Molí d’en Puigvert ha estat impulsat pels ajuntaments de la zona. Uns consistoris que s’han implicat en aquesta iniciativa que busca posar en valor la pagesia, el territori i el producte.

En aquest sentit Francesc Alemany, alcalde de Palafolls subratlla que l’Espai Agrari ha de ser una eina útil pels productors de la zona, que se l’han de sentir pròpia i que ha de posar en valor el producte que es fa en aquest àmbit per tal que sigui reconegut com una marca de qualitat.

Àngel Canosa, alcalde de Blanes creu que aquesta iniciativa demostra i potencia la unió dels pobles per garantir el seu propi futur.

Per a Joan Mercader, alcalde de Malgrat, l’Espai Agrari de la Baixa Tordera ha d’ajudar a promocionar el producte, garantir el relleu generacional i a partir d’aquí sumar-hi també altres sectors estratègics com el turístic.

La unió dels 5 municipis; Palafolls, Blanes, Tordera, Malgrat i Santa Susanna , juntament amb pagesos, cooperatives i altres agents implicats ha estat auspiciada per la Diputació de Barcelona. El diputat d’Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, Josep Tarín, explica per a què ha de servir aquesta iniciativa.

Ara s’espera que la Diputació de Girona també se sumi a aquesta iniciativa per enfortir encara més l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics