URGENT

La línia de bus Palafolls-Malgrat-Santa Susanna recupera els seus horaris complets

Compartiu aquesta història
Foto: RP

Així ho va anunciar l’Ajuntament de Palafolls al ple d’aquest dimecres. La línia 1361 de bus interurbà, o L1, que cobreix el trajecte entre Palafolls, Malgrat de Mar i Santa Susanna, fent circuit entre aquestes poblacions, ha recuperat la totalitat dels horaris que tenia abans de l’arribada de la pandèmia. De fet, just fins aquest passat mes de maig la línia oferia només el 50% dels horaris, una reducció d’horaris a la qual també s’han vist sotmeses les altres línies de bus que operen al nostre municipi

Ara, tal i com va explicar al ple la regidora de Transport, Helena Carles, la línia 1361 ofereix 12 expedicions els dies feiners des de Palafolls i fins a l’estació de Santa Susanna, passant per diferents parades de Malgrat de Mar. Els dissabtes hi ha programades 6 expedicions i els diumenges i festius un total de 4. A la inversa, cap a Palafolls, s’ofereixen un total de 13 expedicions.

Carles remarca la importància de tornar a comptar amb tots els horaris de la línia.

El nostre municipi es troba a dins de l’àrea 5H de la corona tarifària de l’Autoritat del Transport Metropolità, la qual cosa permet viatjar amb una targeta T-Casual d’una sola zona a municipis veïns com Tordera, Blanes, Malgrat o Santa Susanna. En el cas de Palafolls, la T-Casual -que substitueix l’antiga T-10- es poden comprar a l’estanc del carrer Major.

A la vegada, la regidora de Transports recorda també la disponibilitat de la targeta T-16 per a infants i joves d’entre 4 i 16 anys, que cal demanar prèviament i que permet fer un nombre il·limitat de viatges de forma gratuïta dins de la nostra zona tarifària.

La línia de bus interurbà Palafolls-Malgrat de Mar-Santa Susanna es gestiona des de Transports Pujol i Pujol, i al nostre municipi fa un total de 10 parades, de les quals la del Marineland i la del Camp de futbol són fixes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics