La Biblioteca impulsa de nou el projecte “Estiu Lector”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls tornarà a impulsar aquest proper estiu una activitat amb la lectura com a protagonista principal.

Es tracta d’“Estiu Lector”, un projecte emmarcat en la línia de treball per la promoció de la lectura i el suport a l’adquisició de la competència bàsica de la comprensió lectora de la biblioteca.

Segons informa l’Ajuntament de Palafolls, el nostre municipi s’ha adherit de nou a la campanya “Guanyem un estiu lector”, dins del programa Lecxit de la Fundació Bofill, i que s’adreça a infants de 4t, 5è i 6è de primària.

El projecte lliurarà un total de 75 kits lectors, que les famílies dels infants que hi vulguin participar hauran de demanar enviant un correu electrònic a l’adreça b.palafolls.emiba.cat abans del dia 27 de juny.

Segons indica l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, al llarg de l’estiu es deixaran en préstec les lectures que més agradin i, entre tots aquells que al final de l’estiu hagin aconseguit omplir el vostre carnet viatger amb un mínim de 5, se’ls convidarà a celebrar-ho amb una festa dinamitzada per la mateixa Mon Mas, on se’ls farà l’entrega del diploma i un obsequi que ja descobrireu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics