Polèmica pel concert de Bebe a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La passada setmana us informàvem del cartell alternatiu a les barraques de la festa major de Sant Roc de Malgrat aquest estiu. El consistori ha organitzat un doble concert al Parc Francesc Macià per oferir  una programació musical amb les actuals garanties anticovid. El cartell musical  contempla l’actuació de Roba Estesa el dijous dia 12 i Bebe l’endemà divendres.

L’anunci no ha estat ben rebut per un sector de la població malgratenca que recorden les polèmiques declaracions sobre el feminisme que la cantant va fer a les seves xarxes socials aquest passat mes de març.

L’escrit de Bebe a les xarxes aquest mes de març.

La valenciana va felicitar el dia de la dona a totes les dones que des de fa fa molts anys van fer el camí, per a que un munt de descerebrades, segons la cantant,  s’ho trobin tot fet  i puguin sortir a cridar que volen tornar soles i borratxes a casa. 

Unes crítiques a l’actual feminisme  que li han valgut moltes crítiques i que han posicionat a la CUP i a ERC de Malgrat de mar en contra d’un concert que organitzen les regidories de Joventut i Igualtat de Malgrat.

Els dos partits ja han expressat la seva oposició a l’actuació de Bebe al municipi. Els republicans asseguren que Malgrat és una vila feminista i que això s’ha de demostrar cada dia, pel que mostren el “rebuig” a la contractació de la valenciana. La CUP recorda que Malgrat va ser declarat municipi feminista el juny de l’any passat i apunta a la incoherència de l’ajuntament amb la contractació de qui nega la desigualtat de gènere. 

L’ajuntament obrirà el procés de reserva de plaça a partir del primer de juliol. Les entrades per Roba Estesa, un grup marcadament feminista, seran gratuïtes, mentre que per veure a Bebe caldrà abonar 5€ solidaris amb l’Associació contra el Càncer de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics