URGENT

La pluja desllueix algunes activitats de la festa de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana es va fer la festa veïnal del barri amb una programació marcada per les mesures anticovid. Dissabte es van poder fer les activitats infantils del matí amb bona afluència de nens i nenes, però ja a la tarda la pluja va amenaçar les actuacions previstes. Les dues primeres, els monòlegs de l’Improshow i l’actuació de Javier Ginés, es va celebrar sense més problemes, però la pluja va acabar afectant l’atucaió de Akran, que finalment no va poder cantar al vespre. Si ho van fer algun dels seus convidats abans de la pluja.

També la pluja va obligar a suspendre la gincama prevista per diumenge al matí, però va respectar l’última activitat del programa, un contacontes.

Festa de l’escuma dissabte. RP

Tot i els entrebancs de l apluja, Tamara Vergel, membre de la junta de l’Associació de veïns, afirma que estan contents amb la participació i la rebuda dels ciutadans del barri. Vergel espera poder recuperar les activitats suspeses i, ja que cara a l’any que ve, ampliar la programació d’activitats de les festes veïnals.

Igualment l’Associació no vol quedar-se només amb les activitats de les festes veïnals i ja apunta a més actes i activitats no només a l’estiu, sinó també durant la resta de l’any. Segons Vergel, aquestes activitats fomenten la bona relació entre els veïns i són molt necessàries després de tants mesos de pandèmia.

Aquestes són les primeres festes organitzades per l’Associació de Veïns amb l’ajuda de l’Ajuntament, després que l’any passat es van fer alguns actes a l’estiu organitzats pel consistori. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics