1 de cada 4 palafollencs ja té la pauta completa de la vacuna contra la covid

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons dades del Departament de Salut ja hi ha 6648 punxades vacunes administrades a palafollencs. De les quals 2322 ja són segones dosis. Això vol dir que a dia d’avui el 45% dels palafollencs ja té protecció contra la covid amb almenys una vacuna i el 25% ja té la pauta completa.

La vacunació ha tingut un impuls des que s’ha obert a edats del “babyboom” i gràcies a l’obertura de grans espais de vacunació com els de Calella o Blanes.

Aquest avanç amb la vacunació fa que baixin els contagis a Palafolls. Segons les dades provisionals de la passada setmana, a Palafolls només s’ha detectat un positiu, 7 menys dels que es va confirmar una setmana abans. 

A Malgrat de Mar la meitat dels ciutadans almenys tenen una dosi i ja hi ha 5400 malgratencs amb la pauta completa, el que suposa 3 de cada 10 ciutadans de Malgrat.

Tot i això a la localitat han augmentat els contagis, passant dels 6 als 12 reportats  en l’última setmana.

A Tordera s’han detectat 5 nous casos de covid amb una prova diagnòstica en aquesta última setmana. A la localitat ja hi ha un 44% d’habitants amb almenys una dosi i el 22.5% amb la pauta completa.

Pel que fa al nombre d’ingressats als hospitals de Calella i Blanes la xifra ha pujat en l’última setmana. Actualment hi ha 9 persones ingressades, 2 més que fa una setmana.

Són  6 persones amb covid a l’Hospital de Calella i 3 a l’Hospital de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics