Vaga a les dues oficines de Caixabank de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui qui hagi volgut fer gestions a qualsevol de les dues oficines que l’entitat té al nostre municipi, la tradicional de la Caixa i l’antiga Caixa Laietana i Bankia, s’haurà trobat l’oficina tancada.

Aquest dimarts la plataforma d’unitat sindical, conformada per tots els sindicats amb representació a CaixaBank, ha convocat una vaga general amb la finalitat d’exigir al banc que millori les condicions del procés d’acomiadament col·lectiu i per tal que garanteixi la voluntarietat de les sortides. 

Cartell anunciant la vaga. RP

Des que la direcció de CaixaBank i la representació sindical van conformar la taula de negociació de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) fa més de dos mesos, s’han produït avenços sobre el nombre d’extincions, a l’hora que la direcció del banc ha millorat en diverses ocasions la seva oferta econòmica pels treballadors sortints.

Els treballadors de l’entitat bancària fa dies que protesten amb concentracions davant el seu lloc de treball per exigir millores en les condicions de l’ERO previst per l’empresa després de l’absorció de Bankia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics