URGENT

Les escoles de Palafolls acaben el curs amb una jornada de comiats

Compartiu aquesta història

Els dos centres educatius d’infantil i primària de Palafolls han dut a terme aquest matí els seus actes de final de curs; un curs 2020-2021 marcat inevitablement per la pandèmia i per les restriccions, però que malgrat tot ha pogut tirar endavant amb la implicació de tota la comunitat educativa.

Aquest matí, l’escola Mas Prats ha dividit la seva jornada de final de curs en tres parts. Primer, tots els alumnes de l’escola han fet un reconeixement als alumnes de 6è curs, que finalitzen la seva etapa escolar per anar cap a l’institut el curs que ve. Ells, al seu torn, també han fet una agraïment a la resta de companys i companyes.

L’acte ha seguit amb el comiat dels mateixos alumnes de 6è a la pista del centre en què s’ha convidat als pares i mares dels estudiants d’aquest curs, amb la cerimònia de graduació amb el clàssic birret. També s’han entregat orles entre els alumnes de P5 i 1r, com ha estat sempre habitual, però sense la presència de famílies.

també aquest matí s’ha fet un esmorzar pagat per l’AMPA de Mas Prats per tot el centre educatiu , amb un missatge a cada alumne i cada mestre. la mateixa escola també ha fet un pica-pica entre els alumnes de 6è.

Fins avui, Mas Prats ha estat duent a terme diverses activitats de final de curs, com l’English day o gimcanes d’aigua, que han precedit la traca final d’avui dimarts, en què s’ha donat per acabat i de forma oficial el curs.

Per la seva banda, l’escola Les Ferreries també ha donat per acabat avui el curs amb una jornada de comiats amb els seus alumnes.

El curs escolar 2020-2021 ha estat, segurament el més atípic, degut a les afectacions derivades de la pandèmia i les restriccions i mesures que ha calgut aplicar a nivell de centres educatius per evitar contagis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics