Un incendi crema 300 metres quadrats de pinassa a Palafolls, prop de Can Roca

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Policia Local de Palafolls

Diversos efectius dels bombers han treballat aquesta tarda de dimarts en un foc que s’ha encès a una zona boscosa prop de Can Roca, a l’oest del nucli urbà de Palafolls.

Segons han informat la Policia Local de Palafolls i el cos de Bombers, el foc ha començat pels volts de les 5 de la tarda, i ha cremat un total de 300 metres quadrats de pinassa, i la causa hauria estat un petard llençat de forma negligent per un grup de joves.

En les tasques d’extinció de l’incendi, que s’han allargat durant mitja hora, hi han treballat un total de 3 dotacions dels Bombers, dues del parc de Pineda i una del de Malgrat de Mar.

Els cossos d’emergència recorden que els artefactes pirotècnics no es poden utilitzar a menys de 500 metres de les zones boscoses, així com es demana a la població que tingui cura en la utilització de la pirotècnia.

En aquest sentit, cal tenir present el número d’emergències 112 per poder avisar sobre qualsevol possible foc que es detecti, ja que un avís a temps pot fer que tot plegat quedi en un conat d’incendi i que no derivi a un gran incendi forestal, conseqüència probable si no s’actua a temps.

Tot plegat es produeix a poc més de 24 hores de la revetlla de Sant Joan, que enguany arriba amb uns boscos especialment secs pel dèficit de precipitació registrat al Maresme durant aquesta primera meitat de l’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics