URGENT

La flama del Canigó arriba a Palafolls en un acte a Valls d’Ax

Compartiu aquesta història

El nostre municipi torna a rebre enguany la Flama del Canigó, el símbol del fogueró de Sant Joan i l’element que l’encén en aquesta nit festiva.

La flama arribarà a Palafolls a les 7 de la tarda, i serà rebuda a la plaça Valls d’Ax provinent del municipi veí de Malgrat de Mar. A la plaça es farà una recepció institucional per part de l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.

La flama l’any passat al balcó de l’Ajuntament

El foc pirinenc servirà per fer l’encesa de la foguera de Sant Joan, i durant l’acte es farà lectura del Missatge 2021 d’Òmnium Cultural, entitat encarregada d’impulsar la regeneració de la Flama del Canigó.

La Flama del Canigó es renova cada any al cim d’aquesta muntanya, i centenars de voluntaris i voluntàries la baixen per distribuir-la arreu dels Països Catalans per encendre els foguerons.

L’organització a Palafolls de l’arribada de la flama va a càrrec de les associacions culturals La Roda i La Puput, així com d’Òmnium Cultural Alt Maresme i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls.

Paral·lelament a aquestes activitats, a Palafolls s’han organitzat també revetlles populars al passatge Maresme, al barri de Sant Lluís, així com al caravàning de Sant Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics