Bons resultats del patinatge palafollenc al II Trofeu CEMPA de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En taekwondo, Alberto Llorens, del Taekwondo Avellaneda, ha estat convocat per la Selecció Catalana.

Diverses membres del Club Patí Palafolls van obtenir bons resultats al II Trofeu CEMPA organitzat pel Club Esportiu Malgratenc de Patinatge Artístic i disputat aquest dimarts.

A la categoria Infantil, Àgueda Samper va obtenir un primer lloc, seguida d’Alba Romero i Marta García en segon i tercer lloc, respectivament. També va imposar-se Sílvia Creus en categoria Certificat, on Lucía Martín va obtenir un quart lloc.

A Iniciació A, Sílvia Montoya va obtenir un tercer lloc, mentre que Jenny Khantach i Clàudia Creus van quedar quarta i cinquena. A Iniciació B, Erika Soto va pujar al segon calaix del podi; va ser la mateixa posició que va obtenir Izan Escribà a la categoria d’Iniciació C, on Carla Romero va quedar tercera.

A Pre Iniciació C, Mariona Mulet va imposar-se i Aina Conejero va quedar quarta, i a Iniciació E va guanyar Nayra Galán, amb Pau Conejero en cinquè lloc, India Manzanares en 7a posició i Janna Garduño en 9a posició. A Iniciació F, Carla Ribas va quedar en tercer lloc, i a la categoria Mini Paula Garduño va obtenir una meritòria 8a plaça.

En pàgina de taekwondo, la Selecció Catalana ha convocat a Alberto Llorens, del Taekwondo Avellaneda

L’esportista palafollenc, subcampió de Catalunya, ha estat seleccionat pel conjunt català per competir aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya Cadet de taekwondo de tindrà lloc a La Núcia, a Alacant, segons han informat des del club Taekwondo Avellaneda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics