Subvenció de 50.000€ per a reforma, millora i manteniment d’equipaments culturals a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Diputació de Barcelona ha resolt el seu programa de subvencions per finançar les obres o actuacions de reforma, millora i manteniment d’equipaments culturals locals. 

El nostre municipi hi va concórrer amb una ambiciós projecte d’intervenció per arranjar el teatre, el MiD i el local d’entitats -tots tres situats a la plaça del Fòrum Palatiolo-, així com la biblioteca Enric Miralles. Un macroprojecte pel qual demanaven entorn els 600.000€. Finalment, però, la Diputació només ha concedit 49.113€ al nostre municipi. Una xifra que repartirà en dues anualitat; 13.000€ aquest any i 36.000€ l’any vinent.

El projecte presentat per l’Ajuntament volia renovar les portes, l’escenari, i el pati de butaques del teatre, així com fer una  millora energètica i de l’accessibilitat.

A la biblioteca Enric Miralles es volia adequar els diferents espais de la biblioteca per al seu ús, i al MiD i al local d’entitats es volia actuar en àrees com l’eficiència energètica i la climatització.

Ara el consistori haurà d’adaptar els projectes i prioritzar les actuacions. L’Ajuntament ja sabia que la demanda dels 600 mil€ era agosarada, però ja a l’abril valoraven com a positiu el treball fet per analitzar les diferents necessitats dels equipaments municipals.

Malgrat de mar havia sol·licitat 370.000€  pels projecte de millora de la Biblioteca i de reforma del centre Cultural. Finalment el consistori malgratenc rebrà 56.500€, una xifra similar a la que rebrà Tordera. Aquesta localitat  té concedida una subvenció de 55.300€ en dos anys per a actuacions a l’espai cultural Emili Vendrell, l’Espai cultural de l’Hospital de Pobres i per a l’Arxiu Històric Municipal de Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics