Palafolls treballa en la creació d’un pla d’actuació contra les violències masclistes en el context de l’oci

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nostre municipi està treballant actualment en un grup motor que vol impulsar un pla d’actuació en l’àmbit de les violències sexuals, masclistes i LGTBIfòbiques en l’oci. El grup està format per diversos agents de la comarca, com el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats, tècnics i associacions, entre altres, i a principis de mes ja va celebrar la seva primera reunió.

En aquesta primera trobada es va iniciar el procés de creació del protocol comarcal d’abordatge a les violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques a espais públics i d’oci, amb la intenció d’elaborar iniciatives per la prevenció, detecció i atenció a aquest tipus de violències.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Palafolls, explica que ara el procés està immers en la fase de diagnosi, dins de la qual s’impulsa un qüestionari entre els joves d’entre 12 i 29 anys del Maresme per conèixer la seva visió, experiència i opinions i, en funció d’això, focalitzar l’atenció.

—————–1

En base al que es reculli durant l’actual fase de diagnosi es traçaran les estratègies i circuits a seguir en cas de detectar violències masclistes i LGTBIfòbiques en el context de l’oci.

Tot i així, Muñoz remarca que la intenció és agrupar totes les actuacions de tots els àmbits sota un mateix paraigües, no només el de l’oci sinó també a nivell d’institucions i equipaments, per tal de poder treballar de forma coordinada entre tots els agents implicats.

—————–2

Les trobades per avançar el la creació del pla contra aquests violències es van fent de forma regular i periòdica.

Al web de Ràdio Palafolls -www.radiopalafolls.cat- trobareu l’enllaç per respondre el qüestionari sobre les violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques als espais públics i contextos d’oci, adreçat a joves maresmencs d’entre 12 i 29 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics