L’Ajuntament vol mantenir al calendari el Fem Palafolls, celebrat aquest cap de setmana

El Village del Fem Palafolls de 2021. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls ha donat la benvinguda a l’estiu aquest cap de setmana amb la celebració del Fem Palafolls, la fira que s’ha impulsat per promoure el comerç i la restauració locals i que ha comptat també amb concerts nocturns.

Han estat tres dies en què diversos comerços del nostre municipi han sortit al carrer, en què s’ha celebrat una fira Foraestocs del Molí d’en Puigvert i en què el parc de les Esplanes s’ha omplert de gent per gaudir dels concerts de Gemma Humet, Doctor Prats i Miquel Abras, les nit de divendres, dissabte i diumenge, així com del village instal·lat a la zona.

Un cop celebrat l’esdeveniment, i encara amb ressaca, des del consistori es fa una valoració molt positiva del seu desenvolupament. Susanna Pla, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, diu que encara cal asseure’s amb totes les persones implicades per fer una avaluació amb calma de totes les activitats, però afirma que les sensacions tant de participants com de públic que ha rebut l’ajuntament són satisfactòries. Per tot plegat, considera Pla, el Fem Palafolls “ha vingut per quedar-se”.

Alguns dels actes del Fem Palafolls, ja diversos dies abans de celebrar-se, havien esgotat les entrades disponibles, com va ser el cas de la fira Foraestocs del Molí d’en Puigvert o el concert de Doctor Prats.

En aquest sentit, des de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, el seu president, Francesc Tresserras, destacava dissabte la importància de posar en valor els negocis locals entre la ciutadania palafollenca i també la de municipis veïns que assisteixen a aquest tipus de fires.

El Fem Palafolls va tancar-se ahir al vespre amb l’actuació de Miquel Abras, que va servir per cloure la primera edició d’aquest nou esdeveniment impulsat enguany pel consistori i que precedeix les festes que se seguiran organitzant aquest estiu als diferents barris i urbanitzacions de Palafolls.

Abans, aquest mateix cap de setmana se celebrarà el Sobre Rodes, unes jornades d’activitats que serviran per estrenar la remodelació de l’skate park, així com el Concurs de música Mosca de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics