URGENT

Uns joves denuncien l’incendi d’un galliner construït per ells en un terreny de Palafolls

Compartiu aquesta història

Un grup de joves palafollencs van tenir la idea de fabricar-se ells mateixos un petit galliner als afores del nucli urbà de Palafolls, en un terreny on comptaven amb l’autorització de la propietat.

Segons ha explicat a aquesta emissora Arnau Miñana, un d’aquests nois, l’objectiu era passar-s’ho bé i cuidar diferents animals que van anar a comprar al Mercat de Tordera.

Els joves van construir diferents gàbies, on hi tenien tres ànecs, quatre pollets i tres gallines, i cada dia al matí hi anaven per donar-los menjar i cuidar-los.

Miñana afirma que un dia la Policia Local de Palafolls va passar pel lloc, i que els va preguntar sobre la seva activitat. Tot i així, el jove assegura que un cop van haver explicat què feien i comprovat que tenien permís de la propietat, van poder continuar sense problemes.

Tot plegat es va torçar, però, quan un matí, aquesta mateixa setmana, els joves van arribar al galliner i van veure com totes les instal·lacions havien estat cremades, inclosos els animals que hi tenien i tot el material.

Davant d’aquesta acció, de la qual ja en té constància la Policia Local de Palafolls, ara els joves volen descobrir qui és el o els responsables dels fets, i volen parlar amb ell perquè, com afirma Miñana, consideren que accions com aquesta no s’haurien de produir, ni aquí ni enlloc.

Per la seva banda, fonts del cos local de seguretat han confirmat que s’estan investigant els fets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics