URGENT

Palafolls estrena l’skate park remodelat

Compartiu aquesta història

El municipi compta des d’aquest divendres amb unes noves instal·lacions per practicar esports sobre rodes, com bicicleta, skate o patinet, entre altres.

L’espai de l’skate park, ja existent a tocar de la plaça del Saló de Mas Pedrer, s’ha remodelat amb nous elements i amb una nova pista poliesportiva al seu costat, així com amb una nova pump track per a la pràctica de diverses disciplines, la primera pista pública d’aquestes característiques amb què compta la comarca del Maresme.

Oficialment, el nou espai es va inaugurar ahir divendres a la tarda, i avui es duen a terme diverses activitats amb la denominació “Sobre Rodes” que ha donat el consistori. Són bicicletades populars en dos torns al matí, i també tallers, circuits i activitats perquè tant petits com grans experimentin amb la pràctica de diferents disciplines com skate, scooter, longboard, surfskate, bicicleta, BMX i patins -en aquest cas, quad i roller.

A les mateixes instal·lacions de l’skate park, l’Ajuntament de Palafolls hi ha instal·lat una carpa on cal passar per efectuar la inscripció a les activitats.

A la tarda es duen a terme diferents competicions d’skate i scooter, també obertes a la participació popular, així com exhibicions de diferents de les disciplines que giren entorn a l’skate park.

Les activitats es faran no només al recinte del parc, sinó també al seu entorn, com el parc viari de les dues escoles, a l’aparcament de les Ferreries i a la plaça de Poppi.

El consistori palafollenc afirma que la reestrena de l’skate park s’emmarca en un “treball a llarg termini” que té la voluntat de “generar espais i projectes per tal que els joves puguin gaudir d’un protagonisme al municipi”.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina del Sobre Rodes, l’enllaç de la qual el trobareu al web d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics