Palafolls estrena l’skate park remodelat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi compta des d’aquest divendres amb unes noves instal·lacions per practicar esports sobre rodes, com bicicleta, skate o patinet, entre altres.

L’espai de l’skate park, ja existent a tocar de la plaça del Saló de Mas Pedrer, s’ha remodelat amb nous elements i amb una nova pista poliesportiva al seu costat, així com amb una nova pump track per a la pràctica de diverses disciplines, la primera pista pública d’aquestes característiques amb què compta la comarca del Maresme.

Oficialment, el nou espai es va inaugurar ahir divendres a la tarda, i avui es duen a terme diverses activitats amb la denominació “Sobre Rodes” que ha donat el consistori. Són bicicletades populars en dos torns al matí, i també tallers, circuits i activitats perquè tant petits com grans experimentin amb la pràctica de diferents disciplines com skate, scooter, longboard, surfskate, bicicleta, BMX i patins -en aquest cas, quad i roller.

A les mateixes instal·lacions de l’skate park, l’Ajuntament de Palafolls hi ha instal·lat una carpa on cal passar per efectuar la inscripció a les activitats.

A la tarda es duen a terme diferents competicions d’skate i scooter, també obertes a la participació popular, així com exhibicions de diferents de les disciplines que giren entorn a l’skate park.

Les activitats es faran no només al recinte del parc, sinó també al seu entorn, com el parc viari de les dues escoles, a l’aparcament de les Ferreries i a la plaça de Poppi.

El consistori palafollenc afirma que la reestrena de l’skate park s’emmarca en un “treball a llarg termini” que té la voluntat de “generar espais i projectes per tal que els joves puguin gaudir d’un protagonisme al municipi”.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina del Sobre Rodes, l’enllaç de la qual el trobareu al web d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics