Reasfaltaran el primer tram de l’entrada del polígon nord per la N-II

Zona on s'actuarà
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies han sortit a licitació els treballs de pavimentació i millora del ferm d’un tram dels camins del polígon industrial nord de Palafolls. En concret ara es busca l’empresa que haurà d’executar aquests treballs que repavimentaran des de l’entrada al polígon de Mas Roquet, a tocar de Tordera, i fins a la rotonda de Bershka. Es tracta del tram més utilitzat pels camions que cada dia operen als centres logístics de la multinacional gallega Inditex. Justament, per això el ferm es troba en mal estat, i el consistori ha inclòs aquesta actuació que té un pressupost previst de poc més de 300.000€, a l’espera de les possibles baixades que puguin proposar els licitadors.

Zona on s’actuarà

Les obres s’han dividit en tres sectors amb diferents actuacions previstes segons el grau de deteriorament. Així, hi haurà zones amb demolició total de l’actual paviment per substituir-lo, mentre que en altres espais es farà un reforç del ferm.

La previsió és que, un cop adjudicades les obres i es comencin, en 12 dies estigui enllestida la repavimentació d’aquest accés del principal polígon industrial del nostre poble, que patirà afectacions importants de mobilitat mentre durin els treballs.

Aquestes tasques complementen les ja realitzades a l’altre accés al polígon, en aquest cas des del centre de Palafolls, i que van finalitzar fa uns mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics